FK Nová Paka vs. Sokol Vítězná

V sobotu jsme zavítali na další přátelák do Nové Paky. Opět se nám sešlo spousty omluvenek - Čechovič L., Poloprudský, Šourek, Pohořelý, Vojtíšek, Nguen, Včeliš, Vladeka, Naštický. Měli jsme problém dát do kupy 11 lidí. Jako jedenáctý byl Černota Jan.

Sestava: Daniel - Ježek, Pacák, Pácalt, Čechovič P. - Černota P., Vohnout, Robek, Černota J. - Andrle, Hlavatý.

Již při rozcvičování si nešlo nevšimnot soupeřova mládí. Snad ani jeden hráč nešel věkem nad 25. Dalším negativem alespoň pro nás byla umělá trává tzv. 3 generace, jak o ní píší ná stránkách FK Nové Paky. Povrch byl velmi tvrdý a lehké, přefouklé balóny na něm skákaly jak na betonu.

První půle se nesla ve znamení velkých nepřesností z obou stran. Navrch měl mladý běhavý tým domácích. Při nedůrazu v naší obraně se cca ve 20 minutě dostali do vedení střelou z vápna. Hra pokračovala ve stejném tempu a zanedlouho se po zmatku v naší obraně a možná chybou Daniela dostávají domácí do vedení 2:0. Do druhé půle jsme nastoupili jako vyměněný. Kombinační hrou jsme ovládali střed hřiště a domácí se přes již lépe hrající obranu k naší brance nedostávali. Asi v 65 minutě Pacák nachází dlouhýn pasem Andrleho, který po obehrání domácího obránce a golmana, snižuje do prázdné brány na 2:1. V 75 minutě byl opět vybídnut pasem rychlonohý Andrle, který tentokrát nahrává Vohnoutovi. Ten již měl lehkou práci a srovnává skóre na 2:2. V 89 minutě měl ještě na kopačkách 100% šanci Černota P., ale ze dvou metrů netrefuje prázdnou bránu. Konec zápasu 2:2.

         

TOČÍME: KRAKONOŠE 12* A KOZLA 11*

a zveme vás na dobroty

 

 

NAŠI SPONZOŘI



 

 

 
      

   

 

I VAŠE REKLAMA MŮŽE BÝT VIDĚT A POMOC

 

SOUPEŘI PRO SEZONU 2018/2019

BANÍK ŽACLÉŘ

 

BANÍK RTYNĚ

  

JÁNSKÉ LÁZNĚ

 

HAJNICE

  

PODHŮŘÍ

 

TRUTNOV ,,C"

 

STRÁŽNÉ

 

VOLANOV

 

POŘÍČÍ

LÁNOV 

LIBEČ

RUDNÍK

MLADÉ BUKY