MLADŠÍ A STARŠÍ PŘÍPRAVKY HRÁLI V NEDĚLI

Nejdříve v neděli mladší od 9h.vyzvala doma ve dvou zápase Úpici.

Zatím co v prvním zápase se naši hráči probouzeli a ač začali právě naši hezky kombinačně, tak ve druhém zápase to byla krásná podívaná na obě strany.

Turnaj byl napínavý až do poslední minuty, hráči se snažili a rodiče fandili, k vidění byly hezké akce.

Všichni zaslouží velkou pochvalu.

Starší přípravka zajížděla také v neděli ke svému předposlednímu turnaji podzimní části do Horního Starého Města, kde nejprve vyzvala Lánov a pak dívky MFK TRUTNOV. 

Slovy trenéra Petra Ježka:

,,Do zápasu s Lánovem naši borci vstoupili velmi dobře a brzo jsme se ujali vedení, ve 3 min. 3:0 po gólech Honzy Zelinky, Erika Přiklopila a Jirky Hudoka. Následovala trošku slabší chvilka, když se soupeř vstřeleným gólem dostal opět do hry na 4:1 zvýšil oět Erik P. a těsně před přestávkou snížil Lánov na 4:2. Druhý poločas začal soupeř náporem a byl odměněn kontaktním gólem na 4:3. To naše borce zdravě naštvalo a 3 góly v řadě Erika P. a 3x Vaška Tulacha opět odskočili soupeři.  Závěr druhého poločasu již byl v plné režii Sokola Vítězné i přes ještě jeden obdržený gól v naší síti. Vítězství 8:4

 
 
Zápas s děvčaty z Trutnova, byl obrovskou školou pro naše chlapce. Náš vstup do zápasu byl velmi podobný vstupu Lánova s námi, ale v obráceném gardu. Již ve druhé minutě jsme po vlastních chybách prohrávali 0:3.
Zápas se ani nadále nevyvíjel v náš prospěch. Chlapci hráli až s příliš velkým respektem a poločas skončil 0:6. Do druhé poloviny jsme již nastoupili s větším odhodláním a nakonec ho díky 4 gólům Erika Přiklopila vyhráli 4:3 a celkový výsledek zkorigovali na druhou letošní porážku 4:9."

         

TOČÍME: KRAKONOŠE 12* A KOZLA 11*

a zveme vás na dobroty

 

 

NAŠI SPONZOŘI



 

 

 
      

   

 

I VAŠE REKLAMA MŮŽE BÝT VIDĚT A POMOC

 

SOUPEŘI PRO SEZONU 2018/2019

BANÍK ŽACLÉŘ

 

BANÍK RTYNĚ

  

JÁNSKÉ LÁZNĚ

 

HAJNICE

  

PODHŮŘÍ

 

TRUTNOV ,,C"

 

STRÁŽNÉ

 

VOLANOV

 

POŘÍČÍ

LÁNOV 

LIBEČ

RUDNÍK

MLADÉ BUKY