MLADŠÍ PŘÍPRAVKA TO MÁ ZA SEBOU, PODZIM ZAVRŠILA DVĚMA VÝHRY V ÚPICI

Mladší přípravka zajížděla v sobotu ráno na turnaj do Úpice, za chmurného a chladného počasí si nejdříve poradili s M.Svatoňovicema.

Důvodem výhry bylo nasazení, kombinace a zotpovedný přístup k utkání, a že těch branek mohlo být více, bohužel jsme často trénovali brankáře. 

Za což byly hráči pochváleni, teď si říkáme zda ta chvála nebyla moc brzy. Pač jsme ve druhém zápase nastoupili proti domácím, kteří byly doplněny hráči, které jsme v jiných zápasech nepotkali. Ale to nám zápas neprohrálo. Bohužel to co jsme dělali v prvním zápase tak nám chybělo v tom to. Soupeř nás předčil v nasazení a kombinaci a v první zápase obrana nedovolila soupeři skórovat v čele s Valčou, tak tady to byl den otevřených dveří, nedařilo se Valče ani obraně, při hrávali jsme nesmyslně před naši branku. Škoda. 

Zmrlí a prochladlí jsme šli do třetího zápasu proti Svobodě n.Ú. a začali jsme zas dobře. 

Brzy jsme vedli a dobře bránili, kombinovali a hlavně dobře zakončovali.

Diký čemuž jsme mohli oslavit i druhou výhru. 

Na závěr úspěšný turnaj nás dostal v tzv.tabulce přesně do středu na 7.místo, hned za Dvůr B, který má o 3 zápasy více a 39.bodů. 

My jsme nasázeli soupeřům na podzim celkem 137 branek a obdrželi pouze 118 ve 22 zápasech jsme poznali 11 výher, 1 remízu a 10 proher. Za což máme 34.bodů. 

Děkuji všem hráčům za podzimní vzornou reprezentaci týmu. 

Do konce listopadu budou někteří trénovat v pondělí a ve středu v hale.

Možná se ještě zúčastníme turnaje a závěr završíme 1.12. akci pro děti v hale. Před tím ještě pojedeme na zápas 9.11.do Boleslavi na Duklu Praha, kde naši Sokolíci doprovodí všechny hráče před zápasem na hrací plochu a před tím si ještě projdou zázemí stadionu. 

Tak hezký víkend  ;)

         

TOČÍME: KRAKONOŠE 12* A KOZLA 11*

a zveme vás na dobroty

 

 

NAŠI SPONZOŘI



 

 

 
      

   

 

I VAŠE REKLAMA MŮŽE BÝT VIDĚT A POMOC

 

SOUPEŘI PRO SEZONU 2018/2019

BANÍK ŽACLÉŘ

 

BANÍK RTYNĚ

  

JÁNSKÉ LÁZNĚ

 

HAJNICE

  

PODHŮŘÍ

 

TRUTNOV ,,C"

 

STRÁŽNÉ

 

VOLANOV

 

POŘÍČÍ

LÁNOV 

LIBEČ

RUDNÍK

MLADÉ BUKY