MUŽE ČEKÁ JEŠTĚ POSLEDNÍ ZÁPAS V SOBOTU VE VOLANOVĚ, NOVĚ VZNIKLÁ STARŠÍ PŘÍPRAVKA ZIMU PŘEČKÁ NA 2.MÍSTĚ BODOVĚ STEJNĚ S PRVNÍM.

MUŽI

Předposlední zápas podzimní sezóny bohužel naštve, se soupeřem který jenom nakopává balóny jsme ztratili zbytečně dva body, hlavně když vedeme 3:1 a soupeř defakto z ničeho vyrovná.
A jak je známo tak vyhrál i na penalty. Zatím co v prvním poločase jsme běhali a zaslouženě se dostali do vedení, ať jsme dostali zbytečný gól.
Do druhého poločasu jsme museli nastoupit bez Lukáše Anderleho, který se špatně uhodil do hlavy a nemohl se udržet ani na nohou, udělali jsme spoustu zkažených přihrávek, špatně napadali, špatně obsazovali a nasazení bylo poloviční. S takovýmto soupeře je povinnost udělat 3.body a ke všemu jsme je ztratili na domácím hřišti.
Tento zápas zastínil předešlé výkony a hlavně dovolil ztrátu do čela tabulky.
Ač tedy v prvním poločase byli i šance zvýšit na větší brankový rozdíl jen nám chyběla více chladná hlava. Ještě není konec sezony, nezoufejme, musíme bojovat až do konce, nyní nás čeká poslední zápas podzimní části ve Volanově příští sobotu již od 14:00 hod.
Sokol Vítězná - SK Janské Lázně 3:3 (2:1). Branky: Hlavatý, Tichovský (pen.), Vladeka – Sameš, Mihalík, Stránský. Rozhodčí: Vototček- ŽK: 0:2. Diváků: 20.
 
Domácím se utkání vůbec nepovedlo i přesto, že byli skoro celý zápas lepším týmem a dvakrát v zápase vedli o dvě branky tak hosté dokázali dovést zápas do nerozhodného stavu a v penaltách si připsat plusový bod
Zdroj: https://ofstrutnov.com/clanky/vysledky-utkani-27-28-rijna-2018
 
K POSLEDNÍMU ZÁPASU ZAJÍŽDÍ V SOBOTU DO VOLANOVA, KDE SE UTKAJÍ JIŽ OD 14:00 HOD. 
 
STRAŠÍ PŘÍPRAVKA
Za šíleného počasí, déšť a 2°C, jsme raději volali do Rudníka zda máme vůbec přijet. Že je to o zdraví dětí a zda to neodložíme raději na jaro. Odpověď byla jasná, správce řekl že hřiště je připravené a jen mrholí. Po příjezdu pršelo jak blázen a chvilkami max.3°C.
Aspoň, že to máme za sebou.
No vraťme se tedy k zápasům. 
V prvním zápase jsme nastoupili proti domácímu Rudník. Hned od začátku jsme začali soupeře držet na jeho polovině kombinační hrou, pěknými akcemi, které vyústili v desetibrankoví zisk, ač gólů mohlo být i více. Soupeř hrozil pouze, když nahazavola domácí brankář dlouhé míče za obranu. Bohužel už v tomhle zápase jsme byly ne jen mokrý jak slepice, ale hlavně prochladlí i když naše tempo bylo vysoké. 
A tak druhý zápas byl se Dvorem jen o tom, zda trochu rozmrzneme, na tým který teprve přijel. 
Snad nám moc děti kvůli tomu neonemocní.
Ač jsme se snažili a bojovali jako lví, tak soupeř byl v zakončení lepší ač jsme horším týmem nebyly.
Škoda, i tak naše starší přípravka přezimuje v tzv.tabulce na krásném 2.místě, hned za první Rtyní/Č.Kostelec, která má stejně bodů a zápas k dobru.
TAK JEN PŘES ZIMU SI DOBŘE ODPOČINOUT A NABRAT SÍLY MÁ JARO A PO PAUZE HLAVNĚ ŘÁDNĚ TRÉNOVAT ;)

         

TOČÍME: KRAKONOŠE 12* A KOZLA 11*

a zveme vás na dobroty

 

 

NAŠI SPONZOŘI



 

 

 
      

   

 

I VAŠE REKLAMA MŮŽE BÝT VIDĚT A POMOC

 

SOUPEŘI PRO SEZONU 2018/2019

BANÍK ŽACLÉŘ

 

BANÍK RTYNĚ

  

JÁNSKÉ LÁZNĚ

 

HAJNICE

  

PODHŮŘÍ

 

TRUTNOV ,,C"

 

STRÁŽNÉ

 

VOLANOV

 

POŘÍČÍ

LÁNOV 

LIBEČ

RUDNÍK

MLADÉ BUKY